otrdiena, 2018. gada 5. jūnijs

Komerciāls piedāvājums.


Ūdens klāj aptuveni 71% no Zemes virsmas. Ūdens ir visa pamatā, tādēļ, iespējams, tas ir vissvarīgākais šķidrums pasaulē. Ir zināms, ka visām pazīstamajām dzīvības formām ir vajadzīgs ūdens (izņemot dažu veidu baktērijas), un tiek uzskatīts, ka dzīvība ir radusies tieši ūdenī. Lai uzturētu dzīvību, cilvēkam dienā jāizdzer apmēram 1-2 l ūdens, neskaitot to, ko viņš uzņem ar ēdienu. Cilvēkiem, kuri cieš badu, ir nepieciešams krietni lielāks ūdens daudzums. Saldūdens trūkums ir pati nopietnākā problēma, ar kuru saduras cilvēce. Vairāk nekā miljards cilvēku dzīvo neapmierinošos sanitāros apstākļos, kur nav pieejams kvalitatīvs dzeramais ūdens. Nekvalitatīvs ūdens ir cēlonis daudzām epidēmijām.

Mūsu kompānija sadarbībā ar ūdens ražotāju, uzņēmumu ''Karaļavoti'', piedāvā īpašu ūdeni īpašā, speciālā iepakojumā.



Ar ko šis ūdens ir īpašs? Vairākas latvju garās dainas stāsta par puisi, kas paveicis izcilu varoņdarbu un pieveicis pašu Joda māti. Bet nu varonis meklē vietu, kur izmazgāt asinīm apšķīdušos svārkus. Mīļā Māra iesaka to darīt vietā, kur tek deviņas upes, t.i, deviņi avoti. Vai tiešām pasaule tāda vieta vispār varētu būt? Pat paradīzi raksturo tikai ar četrām upēm. Tomēr dainās aprakstītā vieta pastāv, un katrs no jums var tur ierasties, gūt veselību un spēku. Tā ir Ķevele, un ari šī brīnumvieta meklējama tepat mūsu zemē.

Pasaulē ir miljoniem avotu. Daži tūkstoši no tiem ir sevišķi iecienīti kā spirdzinoši un veselīgi minerālavoti. Bet bez tiem vēl zināms pavisam neliels skaits veselībai sevišķi svētīgu, kurus tautā sauc par svētavotiem. Visā Rietumeiropā ir zināms tikai viens tāds avots — Lurdā, Francijā. Bet tikai vienā pašā Latvijā tādu avotu vai to grupu, ja avotu grupas, skaita par vienu, varētu būt ap 70. Bet tādu svētavotu grupa, kā Ķevelē, ir tikai vienīgā pasaulē, jo nav zināms nekas tāds, ar ko to varētu salīdzināt.

Avotu raksturojums. Nelielā graviņā, bezmaz vai no Ķeveles Kambaru kalna pašas augšas izverd spēcīgi avoti, kas darbojas gan ziemu, gan vasaru. Ūdeņi nāk no pazemes dzīlēm, tāpēc avoti dēvējami kā augšupejoši. Šo avotu ūdenim ir izcila dziednieciska vērtība. Šauras nelielas graviņas augštecē, apmēram 10 m garā posmā izverd deviņi spēcīgi avoti. Tie veido strautu. Tālākajā strauta ceļā ir vēl divtik avotu, tā ka kopā varētu runāt par trejdeviņiem avotiem. Tomēr visērtāk pieejami un cilvēku apmeklēti ir tikai pirmie deviņi avoti. Vēl kāda leģenda vēsta, ka ar šo avotu ūdeni ir dziedinājies Zviedrijas karalis Kārlis XII, kurš kaujās bijis ievainots un sasirdzis. Kopš tā laika šos avotus dēvē par ''Karaļvotiem''. Karaļa avoti ir grava ar deviņiem avotiem, no kuriem pirmie septiņi ir atdalīti ar mūra sienu, pār kuru uz pretējo krastu ir pāraugusi 15 cm resna egles sakne. Tas apliecina šīs vietas enerģētisko jaudu un norāda uz šo avotu lielo dziedinošo spēku.. Karaļa avota ūdeni apkārtnes iedzīvotāji, kopš seniem laikiem izmantojuši dziedniecībai visai plaši un dažādos veidos – gan slimo vietu apmazgāšanai, gan acu gaišumam, gan nedzīstošu brūču ārstēšanai. Visi Karaļa avota apmeklētāji, kam ir dabas dots talants sajust smalkas enerģijas ir cieši pārliecināti gan par šo avotu, gan tās apkārtne lielo enerģētisko starojumu. Karaļa avotu ūdeni ļoti augsti novērtējusi Latvijas Dziednieku asociācija. Karaļa avotu ūdens enerģētika tiešā veidā un ļoti spēcīgi iedarbojas uz cilvēka imūnsistēmu, palielinot tās spēku.
Uzņēmums ''Karaļavoti'' dibināts 1999.gada 9. septembrī, kas veido treideviņu simbolu. Uzņēmums ''Karaļavoti'' avota ūdeni pilda pudelēs, un piedāvā tos klientiem lietošanai gan darba, gan mājas apstākļos. Ūdens kvalitāte ir tik augsta, ka tas savas īpašības nezaudē pat pēc daudziem mēnešiem.
Attīstoties, uzņēmums piedāvā ūdeni vairākos, īpašos iepakojumos, kas ir daudz izdevīgāki un praktiskāki par tik pierastajām 12,5 un 8 litrīgajām pudelēm, kas stacionāri uzstādītas uz dzesējamā aparāta, vai kāda noteikta galda. Tā pat jaunais iepakojums ir daudz parocīgāks par 0,5; 1; 1,5 un 2 litrīgajām PET pudelēm, pie kam šīs iepakojums mazāk piesārņo dabu, ir vieglāk savācams, ērtāks daudzpusīgai lietošanai.
Darbs birojā. Klientu apkalpošanas centri. Medicīna.
Strādājot birojā pie datora, cilvēki izjūt paaugstinātu tieksmi pēc ūdens, pēc slāpju dzesēšanas. Skraidīšana, ik pēc neilga laiciņa, pēc ūdens pie dzesēšanas aparāta – lieka laika tērēšana, kā arī patstāvīga izmantoto vienreizējo glāzīšu problēma. Un ja vēl šīs glāzītes ir beigušās? Klientu apkalpošanas centros šāda problēma ir īpaši aktuāla – ūdens lielajā pudelē ir, bet vienreizējo glāzīšu nav. Vēl viena problēma – nejauši apgāzta ūdens glāze.... Sabojāti dokumenti, sabojāta datora klaviatūra... Tādēļ kompānija ''Karaļavoti'' ir izstrādājusi speciālu 400.gr slēgtu iepakojumu.

Iepakojums: 400.gr glāze (iespējami arī citi tilpumi), kas aizvalcēta ar speciālu pārtikas politēna plēvi. Dzeršanai tiek izmantoti salmiņi, ar kuru aizsargplēve tiek pārdurta. Traukam apgāžoties, ūdens no tā praktiski neiztek (iespējams neliels mitruma daudzums vietā, kur dzeramais salmiņš pārdūris aizsargplēvi, vai arī no paša salmiņa. Viegli uzglabājami jebkurā ledusskapī.
Sportam, masu pasākumiem, skolām un jebkādai aktīvai atpūtai.
Normāli, ikdienā cilvēkam jāpatērē vismaz 2. l ūdens. Pie aktīva dzīves veida, vai augstas intelektuālās slodzes, ūdens patēriņš pieaug. Arī karstā, saulainā laikā ūdens patēriņš pieaug. Nēsāt līdzi ūdeni PET pudelēs – apgrūtinoši, jo 0,5.l tilpums ir par mazu, bet 1,5.l jau stipri par lielu. Arī tara sagādā neērtības.

Iepakojums: 100.gr pārtikas plēves maisiņš. Iespējami arī citi tilpumi, lai gan pieredze rāda, ka dotais tilpums ir optimāls vienai lietošanas reizei. Lietošana: ar dzeramo salmiņu, vai nogriežot (noplēšot) iepakojuma stūri. Viegli uzglabāt ledusskapī (aizņem maz vietas). Pēc ūdens izdzeršanas, pāri paliek mazs, viegli utilizējams pārtikas plēves maisiņš, kas praktiski neaizņem vietu. Ērts izmantošanai pie sporta nodarbībās gan dzeršanai, gan sevis atsvaidzināšanai. Ērts izmantošanā masu pasākumos, jo aizņem maz vietas. Skolās ērts izmantošanā, jo nav nepieciešam vienreizējie vai citi trauki, grūti aplieties. Ērts lietošanai medicīnā smagiem, guļošiem pacientiem, kā arī pašam medpersonālam.
Pielietojums šiem iepakojumiem ir ļoti plašs, un mūsu aprakstītie gadījumi ir tikai maza daļa no iespējām. Pieļaujam, ka šādi iepakojumi ir pieņemami gan armijas vajadzībām, gan katastrofu novēršanas un humanitārajām vienībām.
Ja jūs ir ieinteresējis dotais piedāvājums, būsim priecīgi atbildēt uz jūs interesējošajiem jautājumiem.
Ja jums jautājumu nav, jūs esat uz pareizā ceļa, un esat gatavi veikt pasūtījumu.
Ja nepieciešams, mēs ar paraugiem ieradīsimies pie jums, un nodemonstrēsim mūsu iepakojuma priekšrocības.

Kontakti:
skype: ziedsparni
Vēloties veikt pasūtījumu, lūdzu nosūtiet LOI, kurā norādiet:
                  1. iepakojuma veidu
                  2. daudzumu
                  3. Pircēja datus un kontaktinformāciju.
#ūdens; #veselība

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru